Iris

minä logollaOlen helsinkiläinen neulesuunnittelija, sarjakuvapiirtäjä sekä animaattori. Lisäksi olen juuri aloittanut erä- ja luonto-oppaan opinnot Kiljavan Opistolla, Nurmijärvellä.

Vapaa-ajallani pyrin mitä enenevissä määrin jalkautumaan maastoon työstämään erilaisia pieniä neuleprojekteja koska minua kiinnostaa ’retkeile ja neulo’- ajatus. Tähän teemaan blogini on määrä pääasiassa keskittyäkin. Vanavedessä seuraa usein tuore retkiapurini Hymy- koira, jolla on ihan oma esittelysivunsa tuolla ylävalikossa 🙂

Olen melkoisen innostunut linnuista ja kiikaroimisen lisäksi on haaveenani päästä joskus tulevaisuudessa rengastajaksi. Tällä hetkellä olen rengastusharjoittelija ja yritän aina ehtiessäni kartuttaa osaamistani kokeneiden rengastajien opissa. Lisäksi harrastan myös jonkun verran perhosia, kiitäjien ollessa tutuimpia. Jos sopivia toukkia puskista löytyy, pääsevät ne kotiini kasvatukseen. Kaikenlaista luontoon liittyvää siis harrastelen.

Tässä blogissa kerron mm. kaikista näistä tekemisistä, ja ehkä joskus jostain muustakin. Tarkoitus on kirjoittelun ja kuvien avulla oppia myös lisää luonnosta: kasveista, eläimistä jne. koska kirjaamalla ylös muistaa paremmin!

Ps. Ethän käytä kuviani tai muuta blogini materiaalia ilman lupaani 😉